Purjelaiva Ingrid on ihanteellinen ja tunnelmallinen laiva pienelle ryhmälle 6-12 henkeä. Laivan kannella on runsaasti tilaa oleskella ja nauttia meri-ilmasta. Sisätiloissa mahtuu ruokailemaan 8-10 henkeä ja yöpymään tarvittaessa 6-8 henkeä. 

Purjehdus halki saariston ja pienten luotojen lomitse on elämys ja luonteva tilaisuus keskusteluihin rennossa ilmapiirissä. Haluttaessa voitte osallistua purjeiden nostoon, trimmaukseen ja ruorinpitoon. Myös erilaisia ohjelmapalveluita voidaan liittää mukaan esimerkiksi Sup-lauta melontaa, kävelyretkiä Vallisaareen tai Suomenlinnaan. Ruokatarjoilun voitte hoitaa itse tai antaa keittiömestarimme suunnitella teille oman menun. Ingridillä ei ole anniskeluoikeuksia, mutta tarjoilemme mukana tuomanne juomat mielellämme. Purjehdimme haluamanne ajan ja palaamme takaisin joko lähtösatamaan tai voitte jäädä matkan varrelle jatkamaan iltaa ravintolaan tai saunomaan meren äärelle. Myös yhdensuuntaiset purjehdukset Helsingistä Espooseen tai päinvastoin ovat mahdollisia. Lähtösatamia ovat mm. kotisatamamme Halkolaituri Helsingin Kruununhaassa ja Espoossa Karhusaari Keilaniemen vieressä, Nokkala sekä Soukan Klobben.

Purjehdusosuuden hinta on 300 €/h +alv. 10 %. Hintaan sisältyy laivan käyttö puoli tuntia ennen ja jälkeen purjehduksen. Kahvi ja pulla sisältyvät hintaan. Ruokatarjoilut ja muut palvelut tarjouksen mukaan.

Tilauspurjehdukset: koko alus (enintään 12 matkustajaa)

  • 3 tunnin purjehdus 990 eur (sis. alv 10%), 3 tunnin purjehdus sisältää kahvitarjoilun, mutta EI ruokailua.
  • 4 tunnin purjehdus 1320 eur (sis. alv 10%). Purjehdus sisältää  keittolounaan lisäksi kahvin/teen/mehun ja pullan.
  • Pidemmät purjehdukset tarjouksen mukaan, ota yhteyttä.

Tarjouspyyntö / tiedustelu
Yhteyshenkilö: *
Yhteyshenkilö:
Ruokailu: